Google PageRank

HTML

Napi netapró kategóriák>>>

Hűségkártyák, pontgyüjtö kártyák a benzinkúttakon

2010.04.22. 10:17 | szigetlakó | Szólj hozzá!

Címkék: kártya benzinkút supershop üzemanyagár mol törzsvásárlói kártya shell smart omv supershop mol multipont shell citibank hitelkártya pénz megtakarítás

Hűségkártyák, pontgyüjtö kártyák a benzinkúttakon

 

 Pénz megtakarítás, komoly jövedelem kiegészítés a töltőállomás- hálózatok és partnereik által kidolgozott törzsvásárlói rendszer segítségét felhasználni családi költségein csökkentésére.

MOL Törzsvásárlói Kártya

A MOL Törzsvásárlói Programjával gyarapíthatja pontjainak számát minden alkalommal, amikor a MOL-nál tankol vagy vásárol. Az összegyűjtött pontokat bármely termékre vagy szolgáltatásunkra beválthatja.

Mire használhatja fel pontjait?
A közel 400 magyarországi MOL-töltőállomáson a pontokat Ön bármilyen termékre és szolgáltatásra (üzemanyagra, autóápolási termékre, üdítőitalra, szendvicsre, autómosásra stb.) levásárolhatja 1 pont = 1 Ft értékben. A folyamatosan megújuló akcióik, keretében még kedvezőbb pontértéken kínálnak különféle termékeket.

Shell SMART Program

A SMART Program a Shell jutalma Önnek, a választásáért! Tagsági kártyát igényelhet bármely Shell töltőállomáson vagy SMART Pont Centrumban,  vagy online regisztrál.

A Shell töltőállomásokon, a SMART Pont Centrumokban és a McDonald’s éttermekben kapható számos termék és szolgáltatás vásárlása után SMART pontok gyűjthetők.

Ajándékok:
Minden liter megvásárolt Shell üzemanyaggal legalább egy pontot gyűjthet, amely a kártyáján lévő mennyiséghez adódik hozzá. Az alábbiakban talál néhány lehetőségetmit vásárolhaz a pontokért:
- Katalógusunkból válogathat az ajándékok közül.
- A Shell töltőállomások shopjaiban vásárolhat belőle a megadott termékek közül.
- Beválthatja a McDolnald’s éttermekben.
- Belépőjegyeket vásárolhat belőle.
- És még sok minden más.

OMV SuperShop

A SuperShop egy dinamikussan fejlődő többpartneres hűségprogram Magyarországon.
A SuperShop törzsvásárlójaként Ön névre szóló hűségkártyát valamenyi partnerüknél országosan több, mint 650 elfogadóhelyen használhatja pontgyűjtésre és pontbeváltásra. A névre szóló hűségkártyája segítségével gyűjtheti és válthatja be a vásárlásai után automatikusan kapott pontokat.

MOL OTP Multipont Kártya

Tankoljon fel ajándékokat és kedvezményeket érő pontokkal! Ha csatlakozik a Multipont Programhoz, a töltőállomásainkon tett látogatása értékes bevételt és meglepetéseket is jelent!

Hogyan használhatja Multipont kártyáját?

A Multipont kártya csak látszólag olyan, mint a legtöbb bankkártya. Ám sokkal többet tud: használatával nem csak kényelmesen és biztonságosan fizethet, hanem automatikusan pontokat is gyűjthet.Otp bank által vezetett számla.

Mire válthatja be pontjait?
A MOL töltőállomás-hálózatában, valamint a CBA, az Ofotért, a Domus, az Azúr és a Fotex Csoport további üzleteiben forgalmazott valamennyi árura és szolgáltatásra 1 pont = 1 Ft értékben.

Shell Citibank hitelkártya

a Shell Pénzfeltöltő Program keretében a magyarországi Shell töltőállomásokon vásárolt üzemanyag árának 3%-át, valamint bármely vásárlási tranzakciójának 1%-át jóváírjuk Önnek! 1,I

 Valamennyi pont gyüjtőkártyáról, csatlakozási lehetőségről részletes információt kapunk az adott kártyát elfogadó helyen. Emellett érdemes az interneten is rákeresnünk.

 

benzinkút kártya mol_multipont mol_törzsvásárlói_kártya omv_supershop pénz_megtakarítás shell_citibank_hitelkártya shell_smart supershop üzemanyagár -A hozzászólás rovat a rendelkezésedre áll a vélemények oldalon.

 

 

Törzsvásárló, törzsvásárló kártya, pontgyűjtés, pénz megtakarítás, törzsvásárlói rendszer

2009.12.17. 14:08 | szigetlakó | Szólj hozzá!

Címkék: kártya pénz rendszer kiegészítés költség jövedelem megtakarítás törzsvásárló csökkentés pontgyűjtés törzsvásárlói

 

 

Törzsvásárló, törzsvásárlói rendszer, törzsvásárló kártya, pontgyűjtés.

Pénz megtakarítás, komoly jövedelem kiegészítés egy jól kidolgozott törzsvásárlói rendszer segítségét felhasználni családi költségein csökkentésére.

Érdekeli, hogyan csökkentheti költségeit törzsvásárlói programmal?

Mindannyian ráébredtünk már, hogy a vásárlói közösségekben, hűségprogramokban komoly lehetőség van. A piaci szereplők vevők, eladók, akik legtöbbször teljesen eltérő nézeteket vallanak az élet kérdéseiről, összefognak az érdekeik mentén, hogy a kereskedelmi folyamatokba való mélyebb integrálódással javítsák saját fogyasztási esélyeiket, és biztosítsák piacon maradásukat. Nagy hálózatok legtöbbször más hálózatokkal összefogva, törzsvásárlói rendszereket alakítanak ki. Céljuk a vásárlók bizalmának elnyerése, a vásárlói hűség elnyerése. A megismételt vásárlások során a törzsvásárló, mint megbecsült visszatérő vendég kialakítása. Mi törzsvásárlók személyes haszonra tehetünk szert. Ennek nagyon sok féle formája létezik árkedvezmény, levásárolható ajándék pontok, kuponok, csak törzsvásárlónak fenntartott termékek…

A legelterjedtebb megoldások a pontgyűjtés, a füzetbe felragasztott bélyegek. Vásárlásai után esetleg már előtte kaphatunk ajándék kuponokat is. Hogy pénzünknél legyünk nézzük meg jól mire lehet pontjainkat beváltani, a kapott termékek árban és minőségben is megfelelnek- e az elvárásainknak. E mellett a törzsvásárlói kártya is nagyon népszerű. A törzsvásárlói kártya egy bankkártya méretű plasztik lapocska, rajta azonosító adatokkal. Használatakor hűség ponkokat írnak jóvá, vagy azonnali kedvezményt kaphatunk. A törzsvásárlói kártyára kapott pontjainkat fizetésre is használhatjuk.

Következő kártyákat láttam mostanában:
Penny Fan Game tagsági kártya – Penny láncnál használható
MOL Törzsvásárlói kártya – Mol töltőállomásokon használható
Shell SMART kártya - Shell töltőállomások, McDonald's gyorséttermek fogadják el.
SuperShop kártya – K&H Bank, OMV, Kaiser’s szupermarket, Plus, Skála, OBI fogadják el, Spar

A benzinkutak cég specifikus üzemanyag kártyái egyszerűbbé teszik a kuton a tankolást! A választékban szerepelnek vállalati és magán kártyák is. Használhatja őket akár határok nélkül, akár csak bizonyos fogyasztás felett, vagy adhatja ajándékba is. Az üzemanyag kártyák biztonságos fizetési módot tesznek lehetővé.

A kártyák a kibocsátók tulajdonát képezik.
Vigyázzunk rájuk az összegyűjtött pontokkal komoly értéket képviselnek. Ezen kívül, még más cégeknek is lehetnek törzsvásárló programjaik. Amennyiben részt kíván venni egy törzsvásárlói programban, részletekről célszerű az adott üzletben érdeklődni, ott jelentkezési lapot is adnak. E lapot kitöltve visszajuttatjuk, akkor regisztrálnak a rendszerben és megküldik a program szabályzatát és hűségkártyánkat.

Az interneten keresgélve az online vásárlás is lehetővé válik.  Egyszerűen otthonról kiválasztjuk a termékünket, majd bakkártya, internetkártya, PayPal valamelyikével is fizethetünk. Az így megvásárolt terméket házhoz szállítják.

Törzsvásárló, törzsvásárló kártya, pontgyűjtés, pénz megtakarítás,jövedelem kiegészítés,törzsvásárlói rendszer, költség csökkentés.

 

 

 

Online vásárlásbakkártyainternetkártyaPayPal, Üzemanyag kártyák -A hozzászólás rovat a rendelkezésedre áll a vélemények oldalon.