Google PageRank

HTML

Napi netapró kategóriák>>>

Hűségkártyák, pontgyüjtö kártyák a benzinkúttakon

2010.04.22. 10:17 | szigetlakó | Szólj hozzá!

Címkék: kártya benzinkút supershop üzemanyagár mol törzsvásárlói kártya shell smart omv supershop mol multipont shell citibank hitelkártya pénz megtakarítás

Hűségkártyák, pontgyüjtö kártyák a benzinkúttakon

 

 Pénz megtakarítás, komoly jövedelem kiegészítés a töltőállomás- hálózatok és partnereik által kidolgozott törzsvásárlói rendszer segítségét felhasználni családi költségein csökkentésére.

MOL Törzsvásárlói Kártya

A MOL Törzsvásárlói Programjával gyarapíthatja pontjainak számát minden alkalommal, amikor a MOL-nál tankol vagy vásárol. Az összegyűjtött pontokat bármely termékre vagy szolgáltatásunkra beválthatja.

Mire használhatja fel pontjait?
A közel 400 magyarországi MOL-töltőállomáson a pontokat Ön bármilyen termékre és szolgáltatásra (üzemanyagra, autóápolási termékre, üdítőitalra, szendvicsre, autómosásra stb.) levásárolhatja 1 pont = 1 Ft értékben. A folyamatosan megújuló akcióik, keretében még kedvezőbb pontértéken kínálnak különféle termékeket.

Shell SMART Program

A SMART Program a Shell jutalma Önnek, a választásáért! Tagsági kártyát igényelhet bármely Shell töltőállomáson vagy SMART Pont Centrumban,  vagy online regisztrál.

A Shell töltőállomásokon, a SMART Pont Centrumokban és a McDonald’s éttermekben kapható számos termék és szolgáltatás vásárlása után SMART pontok gyűjthetők.

Ajándékok:
Minden liter megvásárolt Shell üzemanyaggal legalább egy pontot gyűjthet, amely a kártyáján lévő mennyiséghez adódik hozzá. Az alábbiakban talál néhány lehetőségetmit vásárolhaz a pontokért:
- Katalógusunkból válogathat az ajándékok közül.
- A Shell töltőállomások shopjaiban vásárolhat belőle a megadott termékek közül.
- Beválthatja a McDolnald’s éttermekben.
- Belépőjegyeket vásárolhat belőle.
- És még sok minden más.

OMV SuperShop

A SuperShop egy dinamikussan fejlődő többpartneres hűségprogram Magyarországon.
A SuperShop törzsvásárlójaként Ön névre szóló hűségkártyát valamenyi partnerüknél országosan több, mint 650 elfogadóhelyen használhatja pontgyűjtésre és pontbeváltásra. A névre szóló hűségkártyája segítségével gyűjtheti és válthatja be a vásárlásai után automatikusan kapott pontokat.

MOL OTP Multipont Kártya

Tankoljon fel ajándékokat és kedvezményeket érő pontokkal! Ha csatlakozik a Multipont Programhoz, a töltőállomásainkon tett látogatása értékes bevételt és meglepetéseket is jelent!

Hogyan használhatja Multipont kártyáját?

A Multipont kártya csak látszólag olyan, mint a legtöbb bankkártya. Ám sokkal többet tud: használatával nem csak kényelmesen és biztonságosan fizethet, hanem automatikusan pontokat is gyűjthet.Otp bank által vezetett számla.

Mire válthatja be pontjait?
A MOL töltőállomás-hálózatában, valamint a CBA, az Ofotért, a Domus, az Azúr és a Fotex Csoport további üzleteiben forgalmazott valamennyi árura és szolgáltatásra 1 pont = 1 Ft értékben.

Shell Citibank hitelkártya

a Shell Pénzfeltöltő Program keretében a magyarországi Shell töltőállomásokon vásárolt üzemanyag árának 3%-át, valamint bármely vásárlási tranzakciójának 1%-át jóváírjuk Önnek! 1,I

 Valamennyi pont gyüjtőkártyáról, csatlakozási lehetőségről részletes információt kapunk az adott kártyát elfogadó helyen. Emellett érdemes az interneten is rákeresnünk.

 

benzinkút kártya mol_multipont mol_törzsvásárlói_kártya omv_supershop pénz_megtakarítás shell_citibank_hitelkártya shell_smart supershop üzemanyagár -A hozzászólás rovat a rendelkezésedre áll a vélemények oldalon.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://torzsvasarlo.blog.hu/api/trackback/id/tr141941998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása